">">
Vänskap och glädje pratar vi om i Rotary. Och att bredda våra nätverk. Det är både roligt och samtidigt lärorikt. Vi var några som var på besök hos Trollhättans RK som träffas på fredagar med lunch och föredrag.
 
Renée och Polly (LARK), Ulla-Britt och Rut (Landvetter-Råda RK) och Jeanette och Harriet (LARK) hälsade på årets president Per Frykner i Trollhättans RK med sin Jennie. Jennie har årets färger för ”Imagine Rotary” och är döpt efter Jennifer E Jones – President i Rotary International 2022-2023.
Snacka om att våra små kompisar Polly, Rut, Harriet och Jennie var bästa samtalsöppnarna och glädjespridarna. Extra glada blev föredragshållarna som skulle prata om ”Trollhättan Pride” då de möttes av fyra färgstarka figurer på första bänkraden.
 
 
Jag vill verkligen rekommendera er alla att besöka andra rotaryklubbar emellanåt. Enklast är att börja med vår moderklubb - Lerums Rotaryklubb – som vi har ett stenkast bort med möten på tisdagar kl 17.
 
Vet du inte vilka klubbar som finns att besöka? Ladda ner appen ”Rotary Club Locator” så kan du alltid hitta en klubb i närheten av där du befinner dig – oavsett om du är hemomkring eller på resande fot. Och du - du får närvaro vid besöken.
 
Det är i mötena det magiska sker!
 
// President Renée