">">
Extra roligt blir det att aktivera sig tillsammans. Denna morgon bjöds vi på inspiration till att röra på kroppen – både inom hus och utomhus – av Han Svensson på ”The Tannery Club”.
 
”The Tannery Club” är en som en ”fritidsgård för vuxna” där man träffas både för att träna och umgås, säger Hans och beskriver vidare att deras träningspass alltid är ledarledda med bland annat olika yoga-inriktningar, cirkelträning, pilates, mammaträning och seniorträning. Ibland blir träningen utomhus på terassen med utsikt över Säveån och ibland som en gemensam löprunda, cykeltur eller längdskidåkning.
Dessutom har de en klättervägg byggd av återvunnet trä med 600 handgjorda grepp, en vedeldad bastu med utsikt över Säveån och en badbrygga för ett dopp såväl sommar som vinter.
 
På taket har de även tre glampingtält (”glamorös camping”) som går att boka för övernattning – ett spännande och annorlunda koncept perfekt för vandrare.
 
Hans är även ”pappa” till vandringsleden Gotaleden som passerar precis utanför. Leden går mellan Göteborg och Alingsås men håller nu på att förlängas till Vårgårda, så det fick vi oss också en uppdatering om.
 
Stort tack till Hans för inspiration och prova-på-erbjudande.
 
Renée Jonson, president