">">
God fortsättning allihopa och hjärtligt välkomna till våren 2023 i LARK – en vår som är extra speciell eftersom vi firar klubbens 15-årsjubileum i april!
 
För mig är det extra speciellt precis nu och även ett litet jubileum – i Rotary. I skrivande stund (söndag 8 januari) är det exakt på dagen fem år sedan jag blev medlem i Rotary och i LARK. Och nu sitter jag här som president och skriver veckobrev. Hur gick det till?
 
Jo, ett stort tack till Stina Feuk! Det är tack vare dig som jag nu är både rotarian och LARKare. Det är tack vare att vi fann varandra så fullständigt vid en sopplunch anordnad av Lerums Kommun i juletid på Nääs Fabriker där vi hade så vansinnigt roligt vid bordet.
 
Jag minns hur morgonsolen strålade in på Aludden och förstärkte glädjen och stoltheten över att få bli en del av LARK och Rotary. Jag kände mig välkommen och värdefull. Så vill jag att alla våra medlemmar – nya som gamla – ska känna varje gång vi träffas. Och däremellan också så klart.
 
Filosoferar över hur mycket som kan hända på fem år. I mitt Rotary-liv gick det undan med en gir direkt in i SPLV. Sedan följde, parallellt med SPLV, först posten som inkommande sekreterare som blev sekreterare redan efter halva året. Inför samma år tackade jag visst även ja till att vara ordförande i Info/PR-gruppen i distriktet under Ulla-Britt Andreassons inspirerande guvernörsår 20/21 då vi producerade ett gäng filmer –  och hade så kul.
 
Fortsatt parallellt med SPLV sa jag, av bara farten, ja till att bli inkommande president. Så nu är jag president, vilket är både hedrande, utvecklande och roligt. Framför allt uppskattar jag verkligen dig som medlem och människa och att få den fantastiska support jag får av alla i klubben. Veckans höjdpunkt är helt klart vårt frukostmöte.
 
Det är helt enkelt svårt att tacka nej till sånt som låter roligt när man är nyfiken och så tänker min hjärna att ”det har jag inte gjort förut men det verkar kul och lärorikt så det ska säkert gå bra”.
 
Tack för förtroendet och för det ni gör för mig som president, för klubben och Rotary liksom för våra medmänniskor i både när och fjärran.
 
Nu drar vi igång vår fantastiska jubileumsvår! Heja LARK!
 
Det ska bli så fint att träffas igen på fredag!
 
Renée Jonson, president