">">
Ukraina behöver varma kläder och pengar!
 
Anton, 25 år, jobbar för kommunen i Kiev och även är medlem Rotary, kommer att ta emot den hjälp vi skickar. Se filmen där Anton och även Sveriges Ambassadör i Ukrainga medverkar och det upprop just nu pågår. Just nu behövs främst VARMA KLÄDER till internflyktingar i Ukraina inför den stundande vintern.
 
Vi kan skicka paket gratis med PostNord. Läs mer och ladda hem adressetikett via hemsidan www.rotary2360.org. Närmaste inlämningsställe för oss är PostNord Förestagscenter i Stenkullen, öppet vardagar kl 10-11 och 16-18.
 
På fredag går det bra att ta med packade kartonger (max storlek som flyttkartong och max 20 kr/kartong) till frukostmötet så kommer några klubbkamrater ordna med inlämningen. Det går också bra att ta med kläder som vi packar på plats om du inte fyller en hel kartong.
 
Tomma kartonger kan man få av Jeanette Gynning och Acke Ambring som tar med sig några på fredag. Eller hör av dig till någon av dem i förväg.
 
De klubbar vi har direktkontakt med har gett önskemål via listor på det behov som finns hos dem. Behovet skiftar allt eftersom kriget fortgår och nu väntar en vinter där kläder, skor och mediciner är högt prioriterat.
 
Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Hjälp till självhjälp gör stor skillnad och här kan vi direkt och snabbt göra stor skillnad tillsammans!