">">
 
Fredagsfrukosten blev ett firande av både Rotarys årsdag och tillkomsten av Lerum Aspen Rotaryklubb då vi gästades av flera av herrarna i Lerum Rotaryklubb som var med och startade LARK.
 
År 2018 chartrades vår klubb Lerum Aspen Rotaryklubb av Lerum Rotaryklubb – och i vår firar LARK 15-årsjubileum. Morgonen blev en hyllning till Rotary på alla de plan
 
Vi fick höra Stefan Ericson och Arne Gabrielsson i Lerum RK berätta om hur det hela gick till vid chartrandet och de delade med sig av härliga anekdoter. Extra stort var att Carl-Wilhelm Stenhammar från Göteborgs RK – tillika världspresident i Rotary International 2005/2006– var med på charterfesten.
 
Vi fick också höra LARKs allra första medlemsbrev LÄRK-kvitter Nr 1 2018, skrivet av Stina Feuk, läsas upp av Jaana. Den fina historien om LARKs tillblivande finns att läsa på hemsidan under dokument – vilket varmt rekommenderas.
 
Stort tack till dagens föredragshållare Stefan Ericson och Arne Gabrielsson för de illustrativa tillbakablickarna och tack till PR/Info-kommittén för programmet.
 
Tack också till Anette Johansson i Alingsås RK som ordnade så att vi fick tag på de fina Rotary-chokladhjulen och som prydde morgonens bakelsen – LARK har satt in pengar till End Polio Now som tack.
 
Renée Jonson, president