">">
Nu närmar sig vårt presidentbyte och vår avslutningsfest på Aludden. Det blir två avslut och avsked, har ni täkt på det?
 
Just nu sitter jag på en hotellsäng och lyssnar och skriver. Befinner mig i Marlborough i mitten av England. Lyssnar på ett lokalt band genom fönstret.
 
Jag, Leifh och våra kompisar reser runt i England på våra hojar och upplever än det hela och än det andra. Nu, idag och i morgon firas drotting Elisabets 70 år på tronen. Vad visste vi om detta, Ingenting! Att hamna i ett sådant stort firande utan att veta om det händer nog bara en gång.
Den stora gatan i mitten av stan är avstängd och folk har gått man ur huse. Dom kommer med picknick-korgar och stolar, flaggor mm för att vara ute och fira. Royalister och Nationalister. Underbart! Vi tog chansen att stanna två nätter i stan och det var det värt. Vi hittade en tavla på ett hotell som ger mig många ledord att skriva om (se bild)
 
Det här med presidentbytet och festen är så fint. Där kan vi samlas och ha trevligt tillsammans. Som alla människor på gatan, där jag suttit och tagit in allt.
Vi fortsätter vår resa ett par veckor till. Det dyker säkert upp fler saker man kan samla på från andra orter.
 
Naturen här är ju inte precis det man är van vid. Kan komma på mig själv att sitta och le på hojen. Det är så vackert här. Fotograferar inte så mycket men tar in bilder hela tiden i mitt sinne och spar på mycket. Älskar detta land och har varit här många gånger!
 
//Silvana Ljung - Skattmästare